keskiviikko 1. huhtikuuta 2020

IHMEITÄ SOLUTASOLTA SAAKKA

Nyt korona pandemian koetellessa koko maailmaa,ihmetyttää miksi tartunnan saaneista toiset sairastuu,toiset ei? Samoin muutkin tartuntasairaudet,tavallisista flunssista alkaen.Hyvä immuunipuolustus ja sen tukeminen ravinnolla ynnämuilla keinoin lienee kaikkien tiedossa,mutta onko jotain muuta? Näitä miettiessäni muistin että jossakin oli tietoa soluviisaudesta ja sen mahdollisesta aktivoinnista osana immunipuolustusta.

Täältähän se löytyy(Enkeli kuiskasi oikean osoitteen) Lääkäri Kaarlo Jaakkolan kirja;"Hengitystiet kuntoon ravitsemus hoidolla"
Hän toteaa kirjassaan mm.ssa näin;Ihmisessä on biokemiallinen puolustusjärjestelmä,joka tulisi hyvien hoitotulosten aikaansaamiseksi virittää kuntoon.Samalla kun ravitsemuksella parannamme immuunipuolustusta,autamme tätä biokemiallista puolustusjärjestelmää.
Tähän voisi jatkaa Kryon sanoilla soluviisaudesta,(kirjasarjan kirjeitä kotoa osa VII) sanotaan näin;
Jokainen kehonne solu on suunniteltu tietämään,onko se tasapainottunut kokonaisuuden kannalta oikein vai virheellisesti.Jokaisen solun on tarkoitus tietää tämä,mutta suurin osa tiedosta on piilotettu
se on uinuvassa tilassa.Esimerkiksi syöpäsolut huijaavat helposti tätä heikosti toimivaa solurakenteenne osaa.Jos tämä osa toimisi kunnolla,syöpää ei olisi.Kun solunne tulevat älykkäämmiksi,alkaen toimia kuten ne on tarkoitettu,parantuminen tapahtuu sisältäpäin.

Huikealta kuulostaa,mutta mietitäämpä sitä että viirukset huijaavat meitä,muuttaen muotoaan niin että rokotetta on vaikea kehittää.Nekö ovat viisaita ja meidän solut eivät sitä ole? Tuskimpa,jos me ruokimme fyysisesti ja henkisesti niitä oikein.Tiedämme ravinnon merkityksestä melkoisesti jos vain jaksamme toteuttaa.Samoin henkisestä puolesta mitä positiivisuus vaikuttaa,jopa asenteemme ja ajatuksemme vaikuttavat solutasolle saakka.Voisi sanoa että solusi kuuntelevat sinua.Luonnon vaikutus terveyteen on todettu tieteellisesti.Kuulun niihin toiveikkaisiin jotka uskovat että tiede tulee löytämään menetelmät sisältä ulospäin parantumiseen(eli solutasolta) eikä vain ulkoapäin lääkityksellä ym.menetelmillä.Luulempa että tämä koronavirus antaa vauhtia tutkimuksille tälläkin saralla ja monia muita positiivisiakin muutoksia elämäämme.

1 kommentti:

  1. Ehkäpä lapsilla onkin tuo puolustusmekanismi vielä"alkuperäisessä"kunnossa,eli niinkuin se on luotu ja tarkoitettu.Tämä nousi mieleeni havainnosta että lapset eivät sairastu koronaan vaikka olisivat saaneet tartunnan

    VastaaPoista