perjantai 14. marraskuuta 2014

JATKOA IHMEILLE




Huomaan että sivuillani blokissa on jatkuvasti käviöitä vaikka siellä on vain kolme juttua kirjaksi julkaisun jälkeen,nytkin lähes 100 käyntiä viikossa,joten lupaan kirjoitella jatkoa ihan lähiaikoina.
Siis kuulemisiin ja näkemisiin!!! Aila

 IHMEET JATKUVAT.

Tämän vuoden 2014 toukokuussa"imuroitiin"Ihmeitä tapahtuu luonnollisesti blokini kirjaksi,joka kantaa samaa nimeä. Kirjaa on mennyt kaupaksi kohtalaisesti,toivon että monet blokini lukijat ovat sen myös hankkineet.Kirjakaupan lisäksi sitä saa suoraan kustantajalta Kustannus Hai Joensuu 25e postikuluineen.
Tilaus kaavake löytyy heidän nettisivuiltaan.

Kirjani julkistaminen tapahtui synttärijuhlieni yhteydessä 24.6-14,niistä ihmeistä haluankin nyt kertoa.

Ensimäinen ihme oli se,että huhtikuussa kuluvaa vuotta ei kustantaja ollut edes lukenut tekstejä blokista ja ollessamme neuvottelussa Johannan kanssa(blokista kirjaksi tekijä)kustantaja Jussi Virratvuo sanoa päräyttää;Mehän tehdään tästä kirja Ailan juhliin,tilaan painopaikan nyt heti,saatteko 2 viikossa aineiston kuvineen minulle? Me lupasimme ja niin kirjat saapuiva synttäreitteni aattona 23.6

Seuraava ihme oli itse juhlat,siellä oli niin huikeat energiat että sukat jalassa pyöri,niinkuin sanonta kuuluu.
Kerron ensiksi juhlan ohjelmasta,siinähän oli kolme teemaa,minun synttärit,meidän 10 vuotis hääpäivä ja kirjani julkistamistilaisuus,ehkäpä siksi oli myös energioita kolmenkertainen pläjäys?!

Juhlimme kahvikonsertin merkeissä,joten ensimäinen tunti oli omistettu musikille.Konservatorion ja musikkiopiston nuoret musisoivat pianolla klassista ja pelimanniryhmä kansan-ja pelimanni musikkia.
Tapahtumaanhan ei saanut tuoda lahjoja vaan roposensa sai laittaa keräykseen nuorten musikin opiskelijoiden stipendirahastoon.Kaksi upea äänistä miestä lauloi ja Kalevalainen nainen Helena Nuutinen esitti monologin Kalevalasta,äidistä joka menetti vauvansa.Kuulijat liikuttuivat ja minä Kätilönä ehkä eniten.

Välillä tietenkin söimme ja joimme Kaarina Lehikoisen LehmoCuisinin omistajan ihania herkkuja.

10 v.hääpäivämme kunniaksi tanssimme häävalssin,sehän oli jäänyt tanssimatta varsinaisissa häissä.Ne nääs pidettiin ulkosalla ja ruohikko oli märkää sateen jäljiltä. Hääkakkukin leikattiin mutta nyt ei tarvinnut polkaista
kumpi ehtii ensin.
Loppuilta meni halaillessa ja kirjojani singneeraten.

Sokerina pohjalla näyt,joita kaksi synttärivierasta oli nähnyt ja kertoi minulle myöhemmin.Molemmilla ne olivat hyvin samankaltaiset.Minä tunsin vain sen huikean energian,hyvä jos jalat maata hipaisi(ei alkoholia)
Ystävieni kertomus näystä:

Pianistin soittaessa klassista musikkia alkoi hänen oikealta puoleltaan yläviistosta laskeutua valtaisat Enkelit,valoolennot,täyttäen huoneen.Se oli lähinnä valoa ei juuri värejä.
Kun pelimanniyhtye musisoi,alkoi vasemmalta alaviistosta,ikäänkuin maasta nousta valoa,jossa oli myös kauniita värejä. Nuo kahdesta sunnasta tulevat valot ikäänkuin risteili,leiskui kuin revontulet.
Sitä kesti lähes koko musisoinnin ajan ja kun te tanssitte häävalssia,valo väreineen kieppui teidän ympärillänne.

Toinen näkijöistä kuiskasi minulle juhlista lähteissään kiitosten lisäksi,täällä oli huikeat energiat ja näyt,
joten soitin hänelle myöhemmin. Toinen soitti parin päivän kuluttua ja sanoi,Aila minun on pakko kertoa sinulle mitä näin juhlissanne.


Olen miettinyt myöhemmin että ehkäpä mukana oli myös edellisenä kesänä verhon taakse siirtynyt veljeni? Hän nimittäin soitti unessa minulle n.kuukausi ennen juhlia kysyen,minä päivänä sinun juhlasi on ja missä ne pidetään? Kerron myöhemmin lisää hänen puheluistaan ja yhteyden otoistaan.

1 kommentti:

  1. Liikutuin syvästi lukiessani postaukseni"jatkoa ihmeille",jonka olin kirjoittanut 2014 kirjan julkistamis juhlan jälkeen,päättäen jatkaa tätä blokia.Kiitos juhlissa mukanaolleille,enkeleitä myöden ja kiitos teille lukijani !!!

    VastaaPoista