lauantai 31. elokuuta 2019

MITÄ YHTEISTÄ ON CHAKROILLA,ASTROLOGIALLA JA KEHITYSAIKAKAUSILLA?

Otsikon aihe on pyörinyt mielessäni jo pitkään,mutta nyt toissa-aamuna pamahti otsikko,kuin salama kirkkaalta taivaalta.Näyttää olevan niin,että olemme yöllä syvässä unessa korkeammalla tietoisuudentasolla ja aamulla herätessämme on pohtimamme asia kuin tarjottimella.Onhan sanontakin,nuku yön yli niin asia kirkastuu. Näin kävi taas kerran,aamulla herätessäni tuo lause tulla tupsahti,ennenkuin ehdin mitään ajatella.Tiesin heti,mihin se on tarkoitettu.

Aijemmin nuo otsikossa mainitut ovat minulle olleet erillisiä alueita ja teemoja,mutta tehdessäni muutamalle pakolaisnuorelle chakra-energia hoitoja,aloin asiaa tutkia syvällisemmin.Näillä henkilöillä oli niin paljon vihaa,pelkoa,ahdistusta kehossa solutasolla,sekä mielenalueella,että hämmästyen hätkähdin.Myötätuntoni sekä mielenkiintoni aiheeseen heräsi.

Rosen ja chakrahoitajana tiedän että lantiomme on meidän tukialuetta,jossa alimmat chakrat myös sijaitsevat.Etenkin alimmainen,eli juurichakra on fyysisen voiman"pesä",jolla olemme yhteydessä maahan ja materiaan/fyysiseen.Perhe,heimo on aikojen alusta oleet sen tukipilareita.Puolustaudu,
pakene tai tuhoudu on sen teesi.Hoitaessani pakolaismiestä,juuri chakrojen epätasapaino,sai minut pohtimaan asioita syvemmin.

Näissä pohdinnoissa on ollut suurena apuna Caroline Myss`ìn teos"Toipumisen taito".Hänen aijempi teos on Chakra käsikirja,kuuluen tärkeimpiin kirjoihini.

Ihmisen ja ihmiskunnan kehitys kulkee n.2000v.den sykleissä.Tarkastelemme tässä kolmea viimeistä.
2000v.ennen ajanlaskumme alkua olimme Oinaan tähtimerkissä ja se on vahvasti heimosidonnainen.
Fyysinen selviäminen niin luonnon kuin toisten heimojenkin keskuudessa oli elämän ehto ja edellytys. Siinä juuri tarvitaan heimon ja juurichakran vahvuutta.Silmä silmästä hammas hampaasta itsen ja heimon jäsenten puolesta,ei muiden.Tämän kauden lopulla ja siirtymävaiheessa Kalojen tähtimerkkiin alkoi jo viritä yksilöllisyyttä,pientä heimosta irtautumista ja Budha toi kuin rakkauden siemeniä ihmiskunnalle.

Kalojen aikakauden alkuun,eli ajanlaskumme alkuun sijoittuu melkoinen harppaus kohti minätietoisuutta,rakkaudellisuutta.Jeesuksen Kristuksen elämä maanpäällä,hänen opetuksensa ja esimerkki oli käänteentekevää,vaikka se onkin hitaasti versonut keskuudessamme käytäntöön.(eri uskontokunnilla on omat profeettansa,meillä Kristus)
Oinaan aikakaudella Jumalakin oli kostava,tuomitseva,jota tuli lepytellä jopa ihmisuhreilla.(Hiljattain on löydetty tuolta ajalta lasten joukkohautoja 4-8v,jopa tuhansia)
Kalojen tähtimerkissä kalat uivat vastakkaisiin suuntiin,yksilöllisyyttä ja heimosidonnaisuudesta alettiin irtautua.Jeesusta muutoksentuojaa odotettiin ja hän uskalsi nousta hallitsijoita, kirjanoppineita ja fariseuksia vastaan.Jordanin kasteen,vihkimyksen jälkeen alkoi hänen varsinainen toimintansa,
huipentuen henkensä antamiseen ystäviensä puolesta. S.o korkein Vihkimys,kuin sinettinä Rakkaus jopa vihollisia kohtaan,sen Hän jätti Opetuslapsilleen ja meille kaikille tienviitaksi.
Kalojen aikakaudella on ihmisen kolmas ja neljäs chakra vahvistunut toimivaksi,eli itsetunto,
omanarvon tunto ja rakkaus.Voisi lyhykäisesti sanoa että heimotietoisuus on laajentunut ja laajentumassa koko ihmiskuntaa ja planeettaamme koskevaksi.

Kalojen aikakaudella on ollut sekä yksilöiden että yhteisöjen sekä kansakuntien kapinointia,
itsenäistymistä.Yksi niistä on oma maamme,Suomi.Hämmästystä herättäviä omalta ajanjaksoltamme on Hippiliikkeet ja naisten itsenäistyminen,siinä ja tasa-arvossa riittää edelleen työtä,varsinkin koko ihmiskuntaa ajatellen.
Noin v. 2000 siirryimme Vesimiehen aikakauteen,jota monet ennustukset pitivät kaiken loppuna,mutta se olikin vain aikakauden loppu.Siitä ja vesimiehen ajasta seuraavassa artikkelissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti