perjantai 16. marraskuuta 2018

TENERIFAN ENERGIOISSA!!!

Katselimme eilen mieheni Martin kanssa aavalle merelle jossa ei saanut selvää missä meri loppuu ja taivas alkaa.Kerroin että minulla on täällä aika usein huimaava olo kun kuljen katuja,mahtaneeko johtua näistä energioista?Monet ihmiset täällä,varsinkin noissa henkisissä piireissä kertoo kokevansa voimakkaana energiat,virtaukset,värähtelyt.En ole kovin herkkä niitä suoranaisesti tietoisella tasolla tunnistamaan,mutta jotainhan siinä on että tänne aina vetää ja on hyvä olla.Monet erilaisia sairauksia potevat voivat täällä paremmin ja siksikin tänne hakeutuvat vaikka matka on pitkä ja rasittava kun ei enää ole juurikaan suoria lentoja H.gistä Tenerifalle,1-2 välilaskua on melkoinen lisärasitus.

Alkuaikoina koin muutoksen 2-3 päivän poikkeuksellisena olona,jota leikilläni kuvasin;Henkeni ja kehoni eivät ole asettuneet yhteen,henki tulee viiveellä. Ehkäpä kuvaukseni olikin oikeaan osunut? Luin  myöhemmin kuinka suurilla nopeuksilla pitkiä matkoja lennettäessä energiakenttämme voi rikkoutua ja palautuminen kestää useamman vuorokauden.Esim lentoemännillä on n 5 vrk lepotauko.
Sittempä silmiini osui"sattumalta"artikkeli jossa neuvottiin laskostamaan siivet,eli aura/energiakenttä tiukasti kehon ympärille pitkälle lennolle lähdettäessä.Tein tuota systeemiä monta vuotta ja se toimi,avasin"paketin"vähitellen päästyäni uudelle mantereelle. Tulin "ehjänä pakettina"perille,eikä tokkuraista,outoa oloa ollut,paitsi normaali matkaväsymys jos sitäkään. Sittemmin aloin unohdella tuon laskostamisen ja huomasin ettei sitä tarvittu,toiminee automaattisesti?

Yksi korkean energian ylläpitäjä ja luoja on tuo Tulivuori-Teide ja koko tämä maaperä. Vaikka on vuorista,karun näköistä,joka kiven kolokin työntää kukkaa jos hivenkään on sitä laava multaa.Aijemmin ihmiset vei sitä pussissa kotiin mullan sekaan,nyt se on kielletty ja hyvä niin. Tänne on aikojen saatossa tulleet monet taiteilijat,kirjailijat luomisen virtaan inspiroitumaan,tai uskomattomia luomuksia rakentamaan saaren ja sen asukkaiden hyväksi,kuten Saaga Ruus. Nykyisin tänne hakeutuu monet pitämään kwantti-ja energiahoito kursseja ja tänne saapuu aina vain enemmän näitä henkisiä etsijöitä.Seura järjestää kirjoittaja-,kirjallisuus-,maalauskursseja ja piirejä,on joogaa,retkiä vuorille,pyhiin paikkoihin ja luoliin.7.12 lähdemme yhdelle sellaiselle,käyden esim Pedron luolassa,jossa on ollut huikeita tapahtumia.Olen ollut siellä kerran ja olo oli järisyttävä,sen kokee tällainen vähän jähmeämpikin.

Minulla on ollut täällä omia pieniä/suuria tehtäviä,opastamisia mielikuvamatkojen kautta.Ne ovat liittyneet epätasapainoon feminisen/maskuliinisen olemuspuolen suhteen.Tämä on ihan uutta minulle tällä tasolla ja te lukijani saatte kuulla siitä ensimäisenä.Kirjoissani olen jotain kertonut kontaktihoidoissa tapahtuneista,mutta nythän en tee kontaktihoitoja. Noista nyt avautuneista saatte lukea piakkoin. (Nyt lähden jalkahoitoon,täällä se on edullista 14e)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti